Büyük Buluşma


Her şey hayalle başlar ve hayaller, gerçekleştirmek için vardır. Projemiz için büyük hayallerimiz var ve hayallerimiz meyvelerini vermeye başladı.

Türkiye, Azerbaycan, Romanya ve Hırvatistan dahil 4 ülke 14 öğretmen 70 öğrenci Masa Oyunları - Board Games projemiz ekipleri 3 Ocak Pazar akşamı büyük tanışma toplantısı ile çevrim içi olarak bir araya geldi.

Toplantının moderatörlüğünü Trabzon Cudibey Ortaokulu İngilizce öğretmeni Elife Selda Bahar yaptı. Programın başında proje kurucusu Muammer Karabıçak, öğrenci ve öğretmenlerle buz kırma etkinliği yaptı. Ardından proje kurucumuz Muammer Karabıçak bir açılış konuşması yaptı. Proje kurucusu Muammer Karabıçak konuşmasında "Ülkemin dört bir yanından, Azerbaycan, Romanya ve Hırvatistan'dan sizin kadar değerli öğretmenler ve öğrencilerle çalışmaktan çok şanslı ve mutluyum. Geleceğimizin dünyasını şekillendirecek olan sizlerin yolu sevgi ve barıştan ayrılmasın. Sizlerle çok güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

Daha sonra projede yer alan öğretmenler ve öğrenciler kendilerini sırasıyla tanıttı. İki saate yakın süren toplantıda öğrencilerimizin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Dillerimiz farklı olsa da gülüşlerimiz aynıydı.

Çevrim içi toplantımız fotoğraf çekiminin ardından İstanbul Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu öğrencisi Ali Fikri Y.'nin piyano dinletisi ile son buldu.